Last minute autovakantie Saksen 🚗️ Dorint Leipzig

Prijs (p/p)€119,-€195,- -39%
Vertrek opDonderdag 1 juli 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie4 Sterren
Bestemming Duitsland »  Saksen »  Leipzig
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope zomervakantie Duitsland ⏩ 4 Dagen in Dorint Leipzig, Leipzig ⏩ € 119,- p/p ⏩ Verblijf in 4 sterren accommodatie ⏩ Last minute autovakantie Saksen - Duitsland met vertrek op donderdag 1 juli 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Dorint Leipzig

Wanneer je op zoek bent naar een leuk hotel in de buurt het centrum van Leipzig, dan is Dorint Leipzig de juiste keuze! Het hotel ligt op een kwartiertje lopen van het historische centrum en op 20 minuten van het Hauptbahnhof. Ontspanning en plezier staat hier voorop. Er is een biertuin waar je genieten van een drankje en in het restaurant kan je natuurlijk lekker eten. Leipzig staat bekend als muziek- en kunstenaarsstad en heeft de sfeer van Berlijn. Het is een hippe stad, een mooie afwisseling tussen heden en verleden. Leuk is om de muziekroute te lopen; van het Mendelssohn Haus via het Bachmuseum naar Robert Schumann Haus. Eten en drinken doe je op de Karl-Liebknecht-Strasse. Het allermooiste renaissance gebouw is volgens de locals het Altes Rathaus. Het valt gelijk op als je op de markt van Leipzig loopt. Sinds 1909 is dit het Stadtgeschicktliches museum. En dit is slechts een tip van de sluier van Leipzig!

Last minute autovakantie Saksen 🚗️ Dorint Leipzig
Last minute autovakantie Saksen 🚗️ Dorint Leipzig
Last minute autovakantie Saksen 🚗️ Dorint Leipzig
Last minute autovakantie Saksen 🚗️ Dorint Leipzig

Faciliteiten accommodatie

  • Historische binnenstad
  • Uitgebreid ontbijt
  • Uitblazen in de biertuin
  • Nabij het centrum
  • Kom tot rust in de spa
  • Ruime kamers

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 1 juli 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-06-24. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!