Goedkope autovakantie Rijnland Palts ⏩ Mercure Bad Dürkheim

Prijs (per persoon)€391,-€631,- -38%
Vertrek opDinsdag 3 januari 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Duitsland »  Rijnland Palts »  Bad Dürkheim
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope kerstvakantie Duitsland ➡️ 8 Dagen in Mercure Bad Dürkheim, Bad Dürkheim ➡️ € 391,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Goedkope autovakantie Rijnland Palts - Duitsland met vertrek op dinsdag 3 januari 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.4

Mercure Bad Dürkheim

8-daagse Autovakantie naar Rijnland Palts bij Mercure Bad Dürkheim. Nieuw bij TUI, Vakantie vol zwemplezier, Bekendste hotel in de regio, Op pad in de wijngaarden, Uitgebreide eetgelegenheden, Ruime, comfortabele kamers. Welkom in het hart van de Pfalz. Mercure Bad Dürkheim is één van de bekendste hotels in de regio. Naast het hotel ligt een openbaar zwemcomplex met binnen -en buitenzwembad. De entree is inclusief en er is een directe verbinding. De hoge kinderkortingen en uitstekende keuken maken je vakantie compleet. In de omgeving kan je volop wandelen en fietsen door de wijngaarden. Bekijk ook het grootste wijnvat ter wereld. Dit ligt in de buurt van het hotel. Leuke tips in de omgeving zijn: Plospa Holiday Park in Hassloch en de steden Speyer en Mannheim. Op dit moment zijn er renoverings werkzaamheden aan het binnenzwembad en sauna. Dit zou overlast kunnen veroorzaken. Het buitenzwembad is geopend. De werkzaamheden zullen in 2023 afgerond zijn.

Goedkope autovakantie Rijnland Palts ⏩ Mercure Bad Dürkheim
Goedkope autovakantie Rijnland Palts ⏩ Mercure Bad Dürkheim
Goedkope autovakantie Rijnland Palts ⏩ Mercure Bad Dürkheim
Goedkope autovakantie Rijnland Palts ⏩ Mercure Bad Dürkheim

Vakantie highlights

  • Nieuw bij TUI, Vakantie vol zwemplezier, Bekendste hotel in de regio, Op pad in de wijngaarden, Uitgebreide eetgelegenheden, Ruime, comfortabele kamers

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 3 januari 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-11-05. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!