Heerlijke vakantie Rijnland-Palts 🚗️ Feriendorf Felsenhof

Prijs (per persoon)€166,-€252,- -34%
Vertrek opZaterdag 6 november 2021
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren bungalow
Bestemming Duitsland »  Rijnland-Palts »  Gerolstein
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Duitsland ⏩ 8 Dagen in Feriendorf Felsenhof, Gerolstein ⏩ € 166,- per persoon ⏩ Verblijf in 3 sterren bungalow ⏩ Heerlijke vakantie Rijnland-Palts - Duitsland met vertrek op zaterdag 6 november 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.8

Feriendorf Felsenhof

Op relatief korte afstand van Nederland ligt het fijne kleinschalige en autovrije vakantiepark Felsenhof met Nederlands management. Je wordt hier welkom geheten door Karin en Martin die je graag van alles vertellen over de mooie omgeving. Je verblijft in mooie bungalows die stuk voor stuk een prachtig uitzicht hebben. De kinderen zullen zich absoluut vermaken in één van de 2 speeltuinen, op de minigolfbaan of in het kinderzwembad. In de meivakantie en de zomermaanden is er Nederlandse animatie aanwezig die leuke activiteiten organiseert. Voor de actievelingen worden ook outdoor-activiteiten georganiseerd zoals klimmen, kanovaren en boogschieten. Neem plaats op het gezellige terras van de bar waar je een drankje of ijsje kunt halen. Met de gratis Gero Gast Card kun je dagelijks gebruik maken van het mooie nieuwe binnen- en buitenbad van Gerolstein met o.a. een glijbaan, jacuzzigedeelte, apart kinderbad en grote ligweide. Voor de kids is in het centrum van Gerolstein ook een leuke waterspeelplaats te vinden. In de directe omgeving is van alles te doen. Maak mooie wandelingen in de Eifel naar de kratermeren, ga naar het Wild- und Freizeitpark Daun, ontdek de mooie stad Trier of breng een bezoek aan Burg Manderscheid.

Heerlijke vakantie Rijnland-Palts 🚗️ Feriendorf Felsenhof
Heerlijke vakantie Rijnland-Palts 🚗️ Feriendorf Felsenhof
Heerlijke vakantie Rijnland-Palts 🚗️ Feriendorf Felsenhof
Heerlijke vakantie Rijnland-Palts 🚗️ Feriendorf Felsenhof

Faciliteiten accommodatie

  • Prachtige ligging op een heuvel
  • Mooi ingerichte bungalows
  • Genoeg vertier voor de kinderen
  • Lekker spetteren in het kinderbad
  • Gratis toegang zwembad Gerolstein
  • Voetbal, volleybal of minigolf

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 6 november 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-08-06. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!