Korting autovakantie Nordrhein-Westfalen 🚗️ Dormio Resort Eifeler Tor

Prijs (per persoon)€128,-€158,- -19%
Vertrek opZondag 31 oktober 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie4 Sterren appartement
Bestemming Duitsland »  Nordrhein-Westfalen »  Heimbach
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Duitsland ⏩ 4 Dagen in Dormio Resort Eifeler Tor, Heimbach ⏩ € 128,- per persoon ⏩ Verblijf in 4 sterren appartement ⏩ Korting autovakantie Nordrhein-Westfalen - Duitsland met vertrek op zondag 31 oktober 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Dormio Resort Eifeler Tor

Het vredige Heimbach in de Eifel, dat ook de titel 'Nationalparkstadt' draagt, biedt alles om de vakantie naar eigen wens in te richten. Landal Eifeler Tor ligt op een heuvel, omgeven door een adembenemend uitzicht op de rivier de Rur. Verblijf in een appartement of in je eigen bungalow en geniet van de faciliteiten van het park en de prachtige omgeving. Schilderachtige, gezellige stadjes zoals Heimbach en Monschau bieden veel mogelijkheden tot ontspanning. Mocht je graag nog wat skiën, dan zijn daar mogelijkheden voor in bijvoorbeeld Monschau of Prüm. Kortom: in de natuur rondom Landal Eifeler Tor viert iedereen op zijn eigen manier vakantie.

Korting autovakantie Nordrhein-Westfalen 🚗️ Dormio Resort Eifeler Tor
Korting autovakantie Nordrhein-Westfalen 🚗️ Dormio Resort Eifeler Tor
Korting autovakantie Nordrhein-Westfalen 🚗️ Dormio Resort Eifeler Tor
Korting autovakantie Nordrhein-Westfalen 🚗️ Dormio Resort Eifeler Tor

Faciliteiten accommodatie

  • Een heerlijk winters verblijf
  • Centraal gelegen in de Eifel
  • Ruime appartementen en bungalows
  • Veel plezier voor de kids
  • Neem een duik in het zwembad
  • Geniet van het prachtige uitzicht
  • Altijd zwemmen, binnen of buiten

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 31 oktober 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-07-07. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!