Vakantiedeal vakantie Nordrhein Westfalen ⏩ Dorint Venusberg Bonn 8 Dagen €456,-

Prijs (per persoon)€456,-€536,- -15%
Vertrek opDonderdag 22 juni 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Duitsland »  Nordrhein Westfalen »  Bonn
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Hoge korting vakantie Duitsland ➡️ 8 Dagen in Dorint Venusberg Bonn, Bonn € 456,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Vakantiedeal vakantie Nordrhein Westfalen - Duitsland met vertrek op donderdag 22 juni 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

8.4

Dorint Venusberg Bonn

8-daagse Autovakantie naar Nordrhein Westfalen bij Dorint Venusberg Bonn. Rustig gelegen hotel, Panoramisch uitzicht, Ontspannen op het terras, Ontdek de stad Bonn, Bezoek Poppelsdorfer Schloss, Op naar Phantasialand!. Bezoek hotel Dorint Venusberg in Bonn voor een rustige en comfortabele vakantie. Dit luxe hotel ligt midden in een natuurreservaat en heeft een prachtig panoramisch uitzicht over het Rijnland. Heb jij een passie voor klassieke muziek? Ontdek Bonn, de geboorteplaats van Beethoven en leer meer over de geschiedenis van deze bekende componist. Het hotel heeft ruime kamers en je kan er heerlijk ontspannen in de sauna of genieten van een drankje in de Pianobar.

Vakantiedeal vakantie Nordrhein Westfalen ⏩ Dorint Venusberg Bonn 8 Dagen  €456,-
Vakantiedeal vakantie Nordrhein Westfalen ⏩ Dorint Venusberg Bonn 8 Dagen  €456,-
Vakantiedeal vakantie Nordrhein Westfalen ⏩ Dorint Venusberg Bonn 8 Dagen  €456,-
Vakantiedeal vakantie Nordrhein Westfalen ⏩ Dorint Venusberg Bonn 8 Dagen  €456,-

Vakantie highlights

  • Rustig gelegen hotel, Panoramisch uitzicht, Ontspannen op het terras, Ontdek de stad Bonn, Bezoek Poppelsdorfer Schloss, Op naar Phantasialand!

Faciliteiten accommodatie

  • Bar
  • Fitness
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 22 juni 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-01-08. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!