Goedkope vakantie Nedersaksen 🚗️ Center Parcs Bispinger Heide

Prijs (p/p)€146,-€270,- -46%
Vertrek opVrijdag 26 november 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie4 Sterren vakantiepark
Bestemming Duitsland »  Nedersaksen »  Bispingen
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Duitsland ⏩ 4 Dagen in Center Parcs Bispinger Heide, Bispingen ⏩ € 146,- p/p ⏩ Verblijf in 4 sterren vakantiepark ⏩ Goedkope vakantie Nedersaksen met vertrek op vrijdag 26 november 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

9

Center Parcs Bispinger Heide

Dit park ligt in Noord-Duitsland, tussen de bossen aan een mooi meer. De Lüneburger Heide ligt in de buurt. Hier kan je lange wandelingen en fietstochten maken. Voor een dag shoppen is het mondaine Hamburg een leuke tip! Na een actieve dag is het lekker ontspannen in je cottage of in de wellness van het park. Voor een dag waterplezier kan je naar de Aqua Mundo. Met twee glijbanen en een wildwaterbaan is het dolle pret. En voor de sportievelingen is er nog voetbal, volleybal en boogschieten. De jongere gasten kunnen zich vermaken in de indoor speelwereld met glijbanen, klimrekken en electrische autootjes. Een avond dansen in de kinderdisco of een potje Adventure golf mogen ze ook zeker missen.

Goedkope vakantie Nedersaksen 🚗️ Center Parcs Bispinger Heide
Goedkope vakantie Nedersaksen 🚗️ Center Parcs Bispinger Heide
Goedkope vakantie Nedersaksen 🚗️ Center Parcs Bispinger Heide
Goedkope vakantie Nedersaksen 🚗️ Center Parcs Bispinger Heide

Faciliteiten accommodatie

  • In de bossen aan een meer
  • Subtropisch zwembad met 2 glijbanen
  • Klimparadijs in Formule 1 stijl
  • Wellnesscentre Nature & Spa
  • Lüneburger Heide en Hamburg
  • Wandelen en fietsen

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 26 november 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-04-12. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!