Korting vakantie Bremen ⏩ ATLANTIC Vegesack

Prijs (per persoon)€310,-€425,- -27%
Vertrek opDonderdag 1 september 2022
Verblijf3 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Duitsland »  Bremen »  Bremen
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope vakantie Duitsland ➡️ 3 Dagen logies ontbijt in ATLANTIC Vegesack, Bremen ➡️ € 310,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Korting vakantie Bremen - Duitsland met vertrek op donderdag 1 september 2022 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

ATLANTIC Vegesack

3 daagse stedentrip naar ATLANTIC Vegesack in bremen, duitsland. Ben je op zoek naar een fijn hotel in Bremen? Dan is het 4-sterrenhotel Atlantic Vegesack misschien de perfecte accommodatie waar jij naar op zoek bent! Slenter door de historische wijk die wordt gekenmerkt door verschillende oude opslaghuizen en havenhandelsstations. Sluit in de ochtend aan bij het ontbijtbuffet waar je kunt genieten van veel lekkers. Wat ook leuk is om eens de trein te pakken die je brengt naar hartje Bremen. Hier vind je vele typisch Duitse restaurants en leuke winkeltjes. Drink een kopje koffie op het zonneterras en geniet van de gastvrijheid van het personeel. Dat gaat een leuke tijd worden in Duitsland!

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 1 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2022-04-12. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!