Last minute autovakantie Brandenburg ⏩ Tropical Islands

Prijs (per persoon)€970,-€1260,- -23%
Vertrek opDinsdag 17 januari 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel & appartement
Bestemming Duitsland »  Brandenburg »  Krausnick Gross Wasserburg
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Duitsland ➡️ 8 Dagen in Tropical Islands, Krausnick Gross Wasserburg ➡️ € 970,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel & appartement ➡️ Last minute autovakantie Brandenburg - Duitsland met vertrek op dinsdag 17 januari 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.6

Tropical Islands

8-daagse Autovakantie naar Brandenburg bij Tropical Islands. Tropische sfeer in Duitsland, Roetsj van de vele glijbanen, Plezier voor jong en oud, Tropino kinderclub, Uitgebreid spacentrum, In de buurt van Berlijn. Een tropische vakantiebestemming in Duitsland? Niet ver van huis vind je dit resort in Europa's grootste tropische vakantiebestemming. Geniet van de vele sport- en ontspanningsmogelijkheden in deze tropische vakantiewereld. Zwembaden, een stroomversnelling, zelfs palmbomen op een zandstrand. Dat wordt genieten!

Last minute autovakantie Brandenburg ⏩ Tropical Islands
Last minute autovakantie Brandenburg ⏩ Tropical Islands
Last minute autovakantie Brandenburg ⏩ Tropical Islands
Last minute autovakantie Brandenburg ⏩ Tropical Islands

Vakantie highlights

  • Tropische sfeer in Duitsland, Roetsj van de vele glijbanen, Plezier voor jong en oud, Tropino kinderclub, Uitgebreid spacentrum, In de buurt van Berlijn

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Supermarkt
  • Tuin
  • Fitness
  • Sauna
  • Stoombad
  • Wasmachines (zelfservice),

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 17 januari 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-01-03. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!