Last minute vakantie Beieren ⏩ Gasthof Pension Post

Prijs (per persoon)€273,-€448,- -39%
Vertrek opMaandag 5 december 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Duitsland »  Beieren »  Denkendorf
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Duitsland ➡️ 8 Dagen in Gasthof Pension Post, Denkendorf ➡️ € 273,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Last minute vakantie Beieren - Duitsland met vertrek op maandag 5 december 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

10

Gasthof Pension Post

8-daagse Autovakantie naar Beieren bij Gasthof Pension Post. Traditioneel Duits hotel, Gerund door een gastvrije familie, Natuurrijke omgeving, Ideaal voor wandelaars, Ontdek het gezellige dorp, Ook geschikt als overnachtingshotel. Welkom in dit traditionele hotel, gerund door een familie. Zet je koffers neer en maak kennis met het gastvrije personeel. Het hotel ligt in de plaats Denkendorf, midden in Beieren. Vroeger was het hotel een postkantoor, dus daar komt de naam vandaan. In de omgeving zijn diverse activiteiten te ondernemen. Zowel actief als ontspannend. Maak bijvoorbeeld een mooie wandeling in de natuur of ga voor een drankje op het terras in het centrum. Ben je op doorreis naar het zuiden? Ook dan is dit een goed hotel om te overnachten.

Last minute vakantie Beieren ⏩ Gasthof Pension Post
Last minute vakantie Beieren ⏩ Gasthof Pension Post
Last minute vakantie Beieren ⏩ Gasthof Pension Post
Last minute vakantie Beieren ⏩ Gasthof Pension Post

Vakantie highlights

  • Traditioneel Duits hotel, Gerund door een gastvrije familie, Natuurrijke omgeving, Ideaal voor wandelaars, Ontdek het gezellige dorp, Ook geschikt als overnachtingshotel

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 5 december 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-11-28. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!