Top autovakantie Baden Württemberg ⏩ Breggers Schwanen

Prijs (per persoon)€735,-€1148,- -36%
Vertrek opMaandag 2 mei 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Duitsland »  Baden Württemberg »  Bernau im Schwarzwald
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope meivakantie Duitsland ➡️ 8 Dagen in Breggers Schwanen, Bernau im Schwarzwald ➡️ € 735,- per persoon ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Top autovakantie Baden Württemberg - Duitsland met vertrek op maandag 2 mei 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Breggers Schwanen

8-daagse Autovakantie naar Baden Württemberg bij Breggers Schwanen. Laat je masseren in de wellness, Geniet van het prachtige uitzicht, Heerlijk tot rust komen, Proef de regionale keuken, Maak prachtige wandelingen. Al jaren lang in dezelfde familie en nog steeds een succes. Een heerlijk 4-sterrenhotel in Bernau im Schwarzwald waar je geniet van rust en natuur. In een prachtig groen decor in het Zwarte Woud. Kies je tijdens je verblijf voor ontspanning of inspanning? Begin met ontspanning in de sauna en het zwembad. Je komt hier heerlijk tot rust en een groot pluspunt is dat je tegelijkertijd de natuur kunt bewonderen door de grote glazen ramen. Door het staren naar die prachtige omgeving, krijg je natuurlijk ongelofelijk veel zin om naar buiten te gaan. Gelukkig zijn er genoeg wandelingen te doen en zijn er talloze gezellige dorpjes in de buurt om te bezoeken.

Top autovakantie Baden Württemberg ⏩ Breggers Schwanen
Top autovakantie Baden Württemberg ⏩ Breggers Schwanen
Top autovakantie Baden Württemberg ⏩ Breggers Schwanen
Top autovakantie Baden Württemberg ⏩ Breggers Schwanen

Vakantie highlights

  • Laat je masseren in de wellness, Geniet van het prachtige uitzicht, Heerlijk tot rust komen, Proef de regionale keuken, Maak prachtige wandelingen

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Fitness
  • Sauna
  • Stoombad
  • Skistalling,

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 2 mei 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-03-16. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!