Last minute autovakantie Lolland-Falster-Mon 🚗️ Vakantiepark Lalandia Rødby

Prijs (p/p)€155,-€292,- -47%
Vertrek opZondag 16 mei 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie4 Sterren vakantiehuis
Bestemming Denemarken »  Lolland-Falster-Mon »  Rødby
VervoerEigen vervoer
TouroperatorDe Jong Intra
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij de Jong Intra

Goedkope autovakantie Denemarken ⏩ 4 Dagen in Vakantiepark Lalandia Rødby, Rødby ⏩ € 155,- p/p ⏩ Verblijf in 4 sterren vakantiehuis ⏩ Last minute autovakantie Lolland-Falster-Mon - Denemarken met vertrek op zondag 16 mei 2021 ⏩ Veilig boeken bij de Jong Intra met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

7

Vakantiepark Lalandia Rødby

Een vakantiepark waar u het gehele jaar door terecht kunt. In het deels overdekte kinderspeelparadijs Monky Tonky land kunnen de kinderen zich urenlang vermaken.

Last minute autovakantie Lolland-Falster-Mon 🚗️ Vakantiepark Lalandia Rødby
Last minute autovakantie Lolland-Falster-Mon 🚗️ Vakantiepark Lalandia Rødby
Last minute autovakantie Lolland-Falster-Mon 🚗️ Vakantiepark Lalandia Rødby
Last minute autovakantie Lolland-Falster-Mon 🚗️ Vakantiepark Lalandia Rødby

In de omgeving

Faciliteiten accommodatie

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 16 mei 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder de Jong Intra, op datum van publicatie: 2021-05-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!