Speciale actieprijs vakantie Kopenhagen ⏩ Scandic Sydhavnen 3 Dagen €83,-

Prijs (per persoon)€83,-€115,- -28%
Vertrek opWoensdag 6 december 2023
Verblijf3 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Denemarken »  Kopenhagen »  Kopenhagen
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Aanbieding vakantie Denemarken ➡️ 3 Dagen logies ontbijt in Scandic Sydhavnen, Kopenhagen € 83,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Speciale actieprijs vakantie Kopenhagen - Denemarken met vertrek op woensdag 6 december 2023 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met repatriëring bij calamiteiten.

6

Scandic Sydhavnen

3 daagse stedentrip naar Scandic Sydhavnen in kopenhagen, denemarken. Scandic Sydhavnen is een uitstekend 4-sterrenhotel op een gunstige locatie aan de rand van het centrum van Kopenhagen. Het hotel beschikt over een gratis parkeerplaats. Ideaal als je op autovakantie bent! Daarnaast kun je gemakkelijk met de trein binnen 2 haltes in het centrum van de stad komen. Liever lopen? Binnen een kwartier ben je in de leuke wijk Vesterbro!

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 6 december 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-02-23. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!