Last minute autovakantie Jutland 🚗️ Skanderborghus

Prijs (p/p)€182,-€225,- -19%
Vertrek opDonderdag 1 april 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Denemarken »  Jutland »  Skanderborg
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Denemarken ⏩ 4 Dagen in Skanderborghus, Skanderborg ⏩ € 182,- p/p ⏩ Verblijf in 4 sterren hotel ⏩ Last minute autovakantie Jutland - Denemarken met vertrek op donderdag 1 april 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

8

Skanderborghus

Hotel Skanderborghus is prachtig gelegen tussen het meer van Skanderborg, het meer vanLillesø en het bos. Op ca. 3 minuten rijden vindt je het centrum van Skanderborg. Door de idyllische ligging is het hotel ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers. De omgeving van het hotel biedt je tal van mooie fiets- en wandelpaden en volop gelegenheid om Midden-Jutland te ontdekken. Zo vindt je binnen een straal van 30 km maar liefst 7 golfbanen en leent het gebied zich ook uitstekend voor activiteiten zoals zeilen, zwemmen en tennis. Het stadscentrum van Aarhus ligt op ca. 30 minuten rijden van Hotel Skanderborghus. Het hotel is uitgerust met een à la carterestaurant waar u kunt genieten van de Deense en Franse keuken..

Last minute autovakantie Jutland 🚗️ Skanderborghus
Last minute autovakantie Jutland 🚗️ Skanderborghus
Last minute autovakantie Jutland 🚗️ Skanderborghus
Last minute autovakantie Jutland 🚗️ Skanderborghus

Faciliteiten accommodatie

  • Idyllische ligging met uitzicht op het meer en bos
  • Sfeervol en authentiek hotel
  • Warm door ons aanbevolen
  • Traditionele Deense en Franse keuken
  • In de omgeving prachtige fiets- en wandelpaden
  • Bezoek het Skanderborg Slot

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 1 april 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-17. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!