Goedkoop op autovakantie Jutland ⏩ øster Hurup

Prijs (per persoon)€450,-€608,- -26%
Vertrek opZondag 1 januari 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren vakantiepark
Bestemming Denemarken »  Jutland »  øster Hurup
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope kerstvakantie Denemarken ➡️ 8 Dagen in øster Hurup, øster Hurup ➡️ € 450,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren vakantiepark ➡️ Goedkoop op autovakantie Jutland - Denemarken met vertrek op zondag 1 januari 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

6.3

øster Hurup

8-daagse Autovakantie naar Jutland bij øster Hurup. Eigen woning aan zee, Zó op het strand, Dolle pret op de waterglijbaan, Ontspan in de sauna of bubbelbad, Vlak bij het Mariager Fjord, Veel sportfaciliteiten. øster Hurup is een populair vakantieoord en ligt direct aan zee. Kinderen kunnen hier fijn spelen op het strand of roetsjen van de waterglijbaan in het binnenbad. Het Mariager Fjord is op circa 12 kilometer gelegen en bevat een prachtige natuur en vele activiteiten voor jong en oud. Huur een fiets en verken de indrukwekkende omgeving. Breng een bezoek aan het plaatselijke vissersdorp øster Hurup met diverse cafés en restaurants of geniet van verse vis die zojuist gevangen is.

Goedkoop op autovakantie Jutland ⏩ øster Hurup
Goedkoop op autovakantie Jutland ⏩ øster Hurup
Goedkoop op autovakantie Jutland ⏩ øster Hurup
Goedkoop op autovakantie Jutland ⏩ øster Hurup

Vakantie highlights

  • Eigen woning aan zee, Zó op het strand, Dolle pret op de waterglijbaan, Ontspan in de sauna of bubbelbad, Vlak bij het Mariager Fjord, Veel sportfaciliteiten

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Speeltuin
  • Tuin
  • Tennis
  • Volleybal
  • Fietsverhuur
  • Sauna
  • Wasmachines (zelfservice)
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 1 januari 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-11-05. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!