Goedkope autovakantie Jutland ⏩ LEGOLAND Holiday Village

Prijs€478,-€885,- -46%
Vertrek opMaandag 1 mei 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren villa
Bestemming Denemarken »  Jutland »  Billund
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope meivakantie Denemarken ➡️ 8 Dagen in LEGOLAND Holiday Village, Billund ➡️ € 478,-  ➡️ Verblijf in 3 sterren villa ➡️ Goedkope autovakantie Jutland - Denemarken met vertrek op maandag 1 mei 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

LEGOLAND Holiday Village

8-daagse Autovakantie naar Jutland bij LEGOLAND Holiday Village. Met gratis LEGO® cadeau van 1 april tot 31 oktober, Met resortpas naar Aquadome van 1 april tot 31 oktober, LEGOLAND park op loopafstand, Slapen in een wijnvat, Of in cottage vol LEGO® details, Met veel LEGO® details & inclusief transfers.. In LEGOLAND® Holiday Village kun je slapen in een gethematiseerde houten cottage of een wijnvat, de keuze is aan jou! Het comfort en de grootte van het vertrek verschilt per type. In 2017 zijn de oosterse Ninjago cottages en de knusse wijnvaten gebouwd! De Ninjago cottages zijn sfeervol en in Ninjago stijl ingericht. De Wild West cottages zijn kleiner, ouder en hebben een eenvoudige inrichting. Een verblijf in een wijnvat is totaal iets anders, verwacht geen grote ruimte met allerlei luxe, hier is het de eenvoud die voor de sfeer zorgt! Bij verblijf in het wijnvat is het ontbijt in het restaurant bij de prijs inbegrepen. Bij verblijf in de cottages zijn geen maaltijden inbegrepen. Het park is opgedeeld in meerdere delen met elk een eigen thema. Zo staan de Wild West cottages in Alaska en de wijnvaten in een sfeervol laantje. Overal zijn LEGO® details doorgevoerd die de thema's versterken, zo hangen er LEGO geweren in de Wild West cottages en lopen er LEGO beren rond deze cottages. Sinds 2017 kunnen kinderen terecht in de grootse Ninjago speeltuin en ravotten als echte Ninja's. Het park is perfect gelegen in Billund, naast Vakantiepark Lalandia (ca. 100 m), op ca. 400 m van het LEGOLAND park en WOW PARK op ca. 1 km. Boek een resortpas bij je verblijf erbij en je hebt naast onbeperkt bezoek aan het LEGOLAND park ook de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van het naburige Aquadome en indoor speelparadijs van Lalandia. Verder kun je met deze pas gratis naar safaripark GIVSKUD ZOO.

Goedkope autovakantie Jutland ⏩ LEGOLAND Holiday Village
Goedkope autovakantie Jutland ⏩ LEGOLAND Holiday Village
Goedkope autovakantie Jutland ⏩ LEGOLAND Holiday Village
Goedkope autovakantie Jutland ⏩ LEGOLAND Holiday Village

Vakantie highlights

  • Met gratis LEGO® cadeau van 1 april tot 31 oktober, Met resortpas naar Aquadome van 1 april tot 31 oktober, LEGOLAND park op loopafstand, Slapen in een wijnvat, Of in cottage vol LEGO® details, Met veel LEGO® details & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Restaurant
  • Speeltuin
  • Supermarkt
  • Tuin
  • Wasmachines (zelfservice)
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 1 mei 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-12-25. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!