Last minute vakantie West-Vlaanderen 🚗️ Holiday Suites Westende

Prijs (p/p)€118,-€207,- -43%
Vertrek opZaterdag 29 mei 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie3 Sterren appartementen
Bestemming België »  West-Vlaanderen »  Middelkerke
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie België ⏩ 4 Dagen in Holiday Suites Westende, Middelkerke ⏩ € 118,- p/p ⏩ Verblijf in 3 sterren appartementen ⏩ Last minute vakantie West-Vlaanderen - België met vertrek op zaterdag 29 mei 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

8

Holiday Suites Westende

Holiday Suites Westende is gelegen in Middelkerke, een van de meest kindvriendelijke badplaatsen van België. Het is dan ook niet zo gek dat veel gezinnen hier graag de vakantie doorbrengen. Holiday Suites biedt comfortabele appartementen die van alle gemakken voorzien zijn zoals een keuken met vaatwasser, gratis WiFi en een balkon of een terras. Open slechts 500 meter afstand ligt het strand, dus zandkastelen bouwen en schelpen zoeken maar! Ben je buiten de zee en het strand ook op zoek naar wat cultuur? Breng dan een bezoek aan een van de diverse leuke steden in de omgeving zoals Oostende of het romantische Brugge om je vakantie helemaal compleet te maken..

Last minute vakantie West-Vlaanderen 🚗️ Holiday Suites Westende
Last minute vakantie West-Vlaanderen 🚗️ Holiday Suites Westende
Last minute vakantie West-Vlaanderen 🚗️ Holiday Suites Westende
Last minute vakantie West-Vlaanderen 🚗️ Holiday Suites Westende

Faciliteiten accommodatie

  • Eigentijdse Suites
  • Aandacht voor Comfort
  • Alle gemakken van thuis
  • Maximale flexibiliteit
  • Zeer kindvriendelijk
  • Dichtbij het strand

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 29 mei 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-21. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!