Last minute vakantie West Vlaanderen ⏩ Albion Hotel Ypres

Prijs (per persoon)€394,-€773,- -49%
Vertrek opDinsdag 1 november 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming België »  West Vlaanderen »  Ieper
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie België ➡️ 8 Dagen in Albion Hotel Ypres, Ieper ➡️ € 394,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Last minute vakantie West Vlaanderen - België met vertrek op dinsdag 1 november 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Albion Hotel Ypres

8-daagse Autovakantie naar West Vlaanderen bij Albion Hotel Ypres. Hotel in historisch pand, Midden in het centrum, Vriendelijk personeel vol tips, Drink een drankje in de bar, Goed ambachtelijk ontbijt, Uitstekende ligging. Stap uit de auto en stap binnen in dit sfeervolle hotel. Je wordt met open armen ontvangen en je voelt je snel thuis. Wandel naar je kamer, zet je tassen neer en ga eropuit. Het hotel ligt midden in het centrum van de stad dus je hoeft niet ver te lopen. Ontdek de geschiedenis van de stad, ga voor een drankje op het terras of verken de omgeving. Rij bijvoorbeeld naar de kust of bezoek één van de omliggende steden. Er is genoeg te doen.

Last minute vakantie West Vlaanderen ⏩ Albion Hotel Ypres
Last minute vakantie West Vlaanderen ⏩ Albion Hotel Ypres
Last minute vakantie West Vlaanderen ⏩ Albion Hotel Ypres
Last minute vakantie West Vlaanderen ⏩ Albion Hotel Ypres

Vakantie highlights

  • Hotel in historisch pand, Midden in het centrum, Vriendelijk personeel vol tips, Drink een drankje in de bar, Goed ambachtelijk ontbijt, Uitstekende ligging

Faciliteiten accommodatie

  • Bar
  • Fietsverhuur,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 1 november 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-10-04. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!