Last minute autovakantie Limburg ⏩ Center Parcs De Vossemeren

Prijs€480,-€608,- -21%
Vertrek opMaandag 28 november 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie5 Sterren bungalow
Bestemming België »  Limburg »  Lommel
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie België ➡️ 8 Dagen in Center Parcs De Vossemeren, Lommel ➡️ € 480,-  ➡️ Verblijf in 5 sterren bungalow ➡️ Last minute autovakantie Limburg - België met vertrek op maandag 28 november 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7.1

Center Parcs De Vossemeren

8-daagse Autovakantie naar Limburg bij Center Parcs De Vossemeren. Gelegen aan twee grote meren, Subtropisch zwemparadijs met een supersnelle doorzichtige tunnelglijbaan en snorkelbad, Speelwereld Discovery Bay, Natuurgebied de Lommelse Sahara om de hoek, Genoeg te doen zoals wandelen, fietsen en sporten, Vlak over de grens. Letterlijk een paar meter over de grens met België ligt het Center Parcs de Vossemeren bij twee grote meren. De Vossemeren biedt heel wat vertier voor het hele gezin! Er is een subtropisch zwemparadijs met een supersnelle doorzichtige tunnelglijbaan en snorkelbad, een enorme speelwereld genaamd Discovery Bay en nog vele andere (sportieve) activiteiten. Nog een klein stukje verder België in vind je natuurgebied de Lommelse Sahara met uitgestrekte wandel en fietsroutes. Voor een leuke vakantie hoef je dus niet ver weg!

Last minute autovakantie Limburg ⏩ Center Parcs De Vossemeren
Last minute autovakantie Limburg ⏩ Center Parcs De Vossemeren
Last minute autovakantie Limburg ⏩ Center Parcs De Vossemeren
Last minute autovakantie Limburg ⏩ Center Parcs De Vossemeren

Vakantie highlights

 • Gelegen aan twee grote meren, Subtropisch zwemparadijs met een supersnelle doorzichtige tunnelglijbaan en snorkelbad, Speelwereld Discovery Bay, Natuurgebied de Lommelse Sahara om de hoek, Genoeg te doen zoals wandelen, fietsen en sporten, Vlak over de grens

Faciliteiten accommodatie

 • Zwembad
 • Speeltuin
 • Supermarkt
 • Tuin
 • Tennis
 • Squashbaan
 • Fietsverhuur
 • Sauna
 • Stoombad
 • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 28 november 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-11-22. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!