Last minute autovakantie Brussel 🚗️ Pillows Grand Boutique Hotel Place Rouppe

Prijs (p/p)€197,-€246,- -20%
Vertrek opDonderdag 18 maart 2021
Verblijf3 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming België »  Brussel »  Brussel
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie België ⏩ 3 Dagen in Pillows Grand Boutique Hotel Place Rouppe, Brussel ⏩ € 197,- p/p ⏩ Verblijf in 4 sterren hotel ⏩ Last minute autovakantie Brussel - België met vertrek op donderdag 18 maart 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

7

Pillows Grand Boutique Hotel Place Rouppe

Dit unieke én trendy hotel is gelegen in het hart van Brussel. We hebben het natuurlijk over Pillows Grand Boutique Hotel Place Rouppe. De kamers zijn ruim, modern en net zo trendy als de rest van het hotel. Er is een restaurant waar je fantastisch kunt eten en een gezellige bar voor als je zin hebt in een hapje en een drankje. Vlak bij het hotel vind je een tramhalte, maar je kunt ook gewoon de benenwagen nemen. Het centrum ligt namelijk op maar 10 minuten wandelen. Bezoek Manneken Pis en de bekende Grote Markt. Ga zitten op één van de terrassen en bestel een drankje. Vergeet niet om een selfie te maken zodat dit fijne weekend weg voor altijd vastgelegd wordt. Terug in het hotel geniet je van een kop koffie of glas wijn in de lounge bij de knapperende open haard. Je voelt je echt te gast in dit hotel met persoonlijke en vriendelijke service..

Last minute autovakantie Brussel 🚗️ Pillows Grand Boutique Hotel Place Rouppe
Last minute autovakantie Brussel 🚗️ Pillows Grand Boutique Hotel Place Rouppe
Last minute autovakantie Brussel 🚗️ Pillows Grand Boutique Hotel Place Rouppe
Last minute autovakantie Brussel 🚗️ Pillows Grand Boutique Hotel Place Rouppe

Faciliteiten accommodatie

  • Inclusief 1 x 4-gangendiner
  • Uniek én trendy hotel
  • In het hart van Brussel
  • Sfeervolle loungebar
  • Uitstekende service
  • De Grote Markt is op loopafstand
  • Drink heerlijke cocktails

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 18 maart 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-17. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!