Last minute vakantie Ardennen ⏩ Quartier Latin

Prijs (per persoon)€475,-€950,- -50%
Vertrek opVrijdag 16 december 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming België »  Ardennen »  Marche En Famenne
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie België ➡️ 8 Dagen in Quartier Latin, Marche En Famenne ➡️ € 475,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Last minute vakantie Ardennen - België met vertrek op vrijdag 16 december 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Quartier Latin

8-daagse Autovakantie naar Ardennen bij Quartier Latin. Verschillende arrangementen, Hotel in Marche-en-Famenne, Voormalige Jezuïetenkerk, Wellness met zwembad, Restaurant in eigen hotel, Op zondag een late check-out. Het hotel bevindt zich in het stadscentrum nabij de voetgangerspoort aan een uitgestrekt, prachtig aangelegd plein met een terras, waterpartij en beplantingen. Enerzijds is er de volledig gerestaureerde 18e eeuwse Jezuïetenkerk in barokstijl, anderzijds de hedendaagse en functionele nieuwe vleugel, getooid met een elegant glasraam. Het geheel zorgt voor de harmonieuze verbinding van twee qua stijl totaal verschillende gebouwen. De wellness van dit hotel is een typisch voorbeeld van een 'Zen centre' met een natuurlijke decoratie en een technologie welke is aangepast aan de behoefte van de gast.

Last minute vakantie Ardennen ⏩ Quartier Latin
Last minute vakantie Ardennen ⏩ Quartier Latin
Last minute vakantie Ardennen ⏩ Quartier Latin
Last minute vakantie Ardennen ⏩ Quartier Latin

Vakantie highlights

  • Verschillende arrangementen, Hotel in Marche-en-Famenne, Voormalige Jezuïetenkerk, Wellness met zwembad, Restaurant in eigen hotel, Op zondag een late check-out

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Fietsverhuur
  • Sauna
  • Stoombad
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 16 december 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-12-06. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!