Super autovakantie Ardennen ⏩ Colline de Rabais Koko Holidays

Prijs (per persoon)€73,-€143,- -49%
Vertrek opMaandag 13 juni 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren camping
Bestemming België »  Ardennen »  Virton
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie België ➡️ 8 Dagen in Colline de Rabais Koko Holidays, Virton ➡️ € 73,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren camping ➡️ Super autovakantie Ardennen - België met vertrek op maandag 13 juni 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Colline de Rabais Koko Holidays

8-daagse Autovakantie naar Ardennen bij Colline de Rabais Koko Holidays. Ideaal voor buitensporten, Gelegen op een heuvel, In de bossen van de Gaume, Mooi uitzicht, Dagje uit naar Virton, Op 500m van een meertje. In het zuidelijke, zonnige puntje van Belgie ligt camping Colline de Rabais. Deze camping heeft een uitgebreid animatie en buitensportprogramma in de schoolvakanties en natuurlijk ook een zwembad met een peuterbad voor de kleintjes. Na het zwemmen de speeltuin in of lekker voetballen op het voetbalveld. Voor iedereen is er wel iets leuks. 's Ochtends verse broodjes uit het winkeltje en 's avonds gezellig met z'n allen eten in het restaurant. De camping is gelegen in de bossen van de Gaume en de streek staat bekend om het lekkere eten en vele geschiedenis, dat zorgt voor genoeg mogelijkheden voor dagjes weg. Of ga naar het meertje, waar je kan varen.

Super autovakantie Ardennen ⏩ Colline de Rabais Koko Holidays
Super autovakantie Ardennen ⏩ Colline de Rabais Koko Holidays
Super autovakantie Ardennen ⏩ Colline de Rabais Koko Holidays
Super autovakantie Ardennen ⏩ Colline de Rabais Koko Holidays

Vakantie highlights

  • Ideaal voor buitensporten, Gelegen op een heuvel, In de bossen van de Gaume, Mooi uitzicht, Dagje uit naar Virton, Op 500m van een meertje

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Entertainment
  • Speeltuin
  • Supermarkt
  • Tuin
  • Wasmachines (zelfservice)
  • Huisdieren toegestaan,

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 13 juni 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-04-05. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!