Last minute autovakantie Antwerpen 🚗️ Priorij Corsendonk

Prijs (p/p)€92,-€174,- -47%
Vertrek opVrijdag 23 april 2021
Verblijf3 Dagen
AccommodatieHotel
Bestemming België »  Antwerpen »  Oud-Turnhout
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie België ⏩ 3 Dagen in Priorij Corsendonk, Oud-Turnhout ⏩ € 92,- p/p ⏩ Last minute autovakantie Antwerpen - België met vertrek op vrijdag 23 april 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

8

Priorij Corsendonk

Op 5 kilometer van het centrum van Turnhout vind je Priorij Corsendonk. Dit oude klooster is gebouwd in 1395 en overal zie je de middeleeuwse architectuur terug. Het hotel heeft geprobeerd om zoveel mogelijk van het oude klooster te bewaren en de inrichting is hier ook helemaal op aangepast. In de voormalige gewelvenkelder geniet je nu van een hapje of een drankje en een warme sfeer. Het ontbijt wordt geserveerd in de monumentale ontbijtzaal en een rondje door de prachtige tuin kan zeker niet ontbreken. De priorij is gelegen in een oase van rust, in het groene landschap van de Kempen. De omgeving is dan ook heerlijk om door te wandelen of te fietsen. Eén van de wandelingen die vertrekt vanaf de priorij is de Corsendonk wandeling. De route is 6 kilometer lang en laat je de prachtige landschappen zien van Corsendonk en Kinschot. Opzoek naar een cultuurrijke dag? Rij dan in ongeveer 45 minuten naar Antwerpen..

Last minute autovakantie Antwerpen 🚗️ Priorij Corsendonk
Last minute autovakantie Antwerpen 🚗️ Priorij Corsendonk
Last minute autovakantie Antwerpen 🚗️ Priorij Corsendonk
Last minute autovakantie Antwerpen 🚗️ Priorij Corsendonk

Faciliteiten accommodatie

  • Inclusief 1 x 4-gangendiner
  • Verblijf in de eeuwenoude Priorij
  • Huur een fiets en ga eropuit
  • Bar in voormalige gewelvenkelder
  • Doe de zoektocht door het klooster
  • Wandel door de natuur en geniet
  • Gelegen in een oase van rust

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 23 april 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-17. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!