Pak 'm nu! autovakantie West-bohemen ➡️ 8 Dagen logies ontbijt Cristal Palace

Prijs (per persoon)€526,-€674,- -22%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opMaandag 1 juli 2024
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Tsjechië »  West-bohemen »  Marianske Lazne
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Samen op zomervakantie Tsjechië. 8 Dagen logies ontbijt in Cristal Palace, Marianske Lazne. Geen € 674,- maar slechts € 526,-  (per persoon). Pak 'm nu! autovakantie West-bohemen - Tsjechië met vertrek op maandag 1 juli 2024 ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

7

Vakantie 4* West-bohemen - Tsjechië € 526,- ❖ TourDealz

8 daagse autovakantie naar Cristal Palace in marianske lazne, tsjechie. Ervaar een heerlijke vakantie in het 4-sterren hotel Cristal Palace in Marianske Lazne. Word fris en fruitig wakker in een van de comfortabele kamers en start jouw dag met een lekker ontbijtbuffet. Ontdek de omgeving tijdens een fijne wandeling of fietstocht. Wil je ontspannen na een drukke dag? Dan ben je in het wellness center op de juiste plek. Proef traditionele Tsjechische gerechten tijdens het diner of bestel een lekker kopje koffie in het cafe. Is dit de vakantie waar jij naar op zoek bent? Boek dan snel jouw vakantie bij Cristal Palace!

autovakantie Tsjechië | last minute vakantie Tsjechië | vakantie Tsjechië

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 1 juli 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2024-04-12. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!