Vakantiedeal autovakantie Reuzengebergte ➡️ 8 Dagen logies ontbijt Windsor

Prijs (per persoon)€324,-€470,- -31%
Boekingskosten€-
Vertrek opDinsdag 1 augustus 2023
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Tsjechië »  Reuzengebergte »  Spindleruv Mlyn
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Echt een super zomervakantie Tsjechië ➡️ 8 Dagen logies ontbijt in Windsor, Spindleruv Mlyn € 324,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Vakantiedeal autovakantie Reuzengebergte - Tsjechië met vertrek op dinsdag 1 augustus 2023 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met repatriëring bij calamiteiten.

9

Windsor

8 daagse autovakantie naar Windsor in spindleruv mlyn, tsjechie. Hotel Windsor is een sfeervol 4-sterrenhotel in Spindleruv Mlyn met genoeg faciliteiten om je de hele vakantie te vermaken. Ga je skien op de piste en daarna ontspannen in de wellness? Of ga je de buurt ontdekken en ‘s avonds lekker eten in het restaurant. Bij Windsor kan het allebei. Geniet van een ontspannen vakantie in hotel Windsor!

autovakantie Tsjechië | last minute vakantie Tsjechië | vakantie Tsjechië

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 1 augustus 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-05-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!