Onvergetelijk op vakantie Sevilla ⏩ 3 Dagen logies Catalonia Giralda

Prijs (per persoon)€73,-€138,- -47%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZondag 3 november 2024
Verblijf3 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Spanje »  Sevilla »  Sevilla
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Veel korting vakantie Spanje. 3 Dagen logies in Catalonia Giralda, Sevilla. Geen € 138,- maar slechts € 73,-  (per persoon). Onvergetelijk op vakantie Sevilla - Spanje met vertrek op zondag 3 november 2024 ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

7.5

Vakantie 4* Sevilla - Spanje € 73,- ➤ Catalonia Giralda

3 daagse stedentrip naar Catalonia Giralda in sevilla, spanje. Klinkt een stedentrip naar Sevilla als flamencomuziek in de oren? Ga voor een fijn verblijf naar Catalonia Giralda Sevilla: een 4-sterrenhotel, centraal gelegen in de stad. Start de dag met een goed ontbijt of juist een sportieve sessie in de fitness. Wandel vervolgens vanuit hier naar de mooiste hotspots en trek een baantje in het binnenzwembad als aangenaam relaxmoment. En, in de avond? Dan diner je lekker in het eigen restaurant. Toe aan het culturele hart van Andalusie? Vlieg mee voor een vakantie in Spanje!

autovakantie Spanje | last minute vakantie Spanje | vakantie Spanje

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 3 november 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2024-03-03. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!