Goedkoopste autovakantie Costa Dorada 🚗️ 8 Dagen logies Los Peces Rentalmar

Prijs (per persoon)€218,-€369,- -41%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZondag 22 september 2024
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie2 Sterren appartement
Bestemming Spanje »  Costa Dorada »  Salou
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Aanbieding autovakantie Spanje. 8 Dagen logies in Los Peces Rentalmar, Salou. Geen € 369,- maar slechts € 218,-  (per persoon). Goedkoopste autovakantie Costa Dorada - Spanje met vertrek op zondag 22 september 2024 ➡️ Verblijf in 2 sterren appartement ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

8.1

Roadtrip Costa Dorada - Spanje € 218,- | vertrek 22 september 2024

8 daagse autovakantie naar Los Peces Rentalmar in salou, spanje. Los Peces is gelegen in de populaire kustplaats Salou, aan de Costa Dorada van Spanje. Met de zeer centrale ligging van de appartementen is deze accommodatie ideaal voor een heerlijke zonvakantie aan het strand. Deze is namelijk op slechts 300 meter afstand gelegen. Daarnaast zijn er diverse bars en restaurants te vinden in de directe omgeving waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Op hete dagen kun je de verkoeling ook opzoeken bij het zwembad van Los Peces, waarbij je ook een poolbar vindt.

autovakantie Spanje | last minute vakantie Spanje | vakantie Spanje

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 22 september 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2024-05-08. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!