Heerlijk op autovakantie Costa Brava 🚗️ 8 Dagen logies ontbijt Sumus Stella en Spa

Prijs (per persoon)€245,-€292,- -16%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opDinsdag 1 oktober 2024
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Spanje »  Costa Brava »  Pineda De Mar
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Vroege vogels actieprijs autovakantie Spanje. 8 Dagen logies ontbijt in Sumus Stella en Spa, Pineda De Mar € 245,-  (per persoon). Heerlijk op autovakantie Costa Brava - Spanje met vertrek op dinsdag 1 oktober 2024 ➡️ Kindvriendelijk ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

9

Sumus Stella en Spa

8 daagse autovakantie naar Sumus Stella en Spa in pineda de mar, spanje. Het kindvriendelijke 4-sterrenhotel Sumus Stella en Spa is gelegen in Pineda De Mar. Het is een rustig gelegen hotel, ideaal voor zon-, zee- en strandliefhebbers. Toch zijn er in de directe omgeving verschillende winkels, bars en restaurants te vinden. In het hotel vind je onder andere een heerlijke wellnessruimte waar je volledig tot rust kan komen. Ook is het hotel geschikt voor uitstapjes naar bijvoorbeeld Barcelona. Ga je mee op vakantie naar Sumus Stella en Spa?

autovakantie Spanje | last minute vakantie Spanje | vakantie Spanje

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 1 oktober 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-11-08. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!