Stuntdeal autovakantie Costa Brava ⭐ 8 Dagen logies AR Dosjoimi

Prijs (per persoon)€245,-€314,- -22%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZaterdag 31 augustus 2024
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie2 Sterren appartement
Bestemming Spanje »  Costa Brava »  Lloret De Mar
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Korting zomervakantie Spanje. 8 Dagen logies in AR Dosjoimi, Lloret De Mar. Geen € 314,- maar slechts € 245,-  (per persoon). Stuntdeal autovakantie Costa Brava - Spanje met vertrek op zaterdag 31 augustus 2024 ➡️ Verblijf in 2 sterren appartement ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

8.9

Vakantie Costa Brava - Spanje € 245,- ✓ vertrek 31 augustus 2024

8 daagse autovakantie naar AR Dosjoimi in lloret de mar, spanje. Op zoek naar een eenvoudig appartementencomplex in hartje Lloret de Mar? Zoek dan niet verder, het AR Dosjoimi is dan een perfect voor jou. Het verblijf is goed geschikt voor een jongerenvakantie. Overdag kun je lekker uitrusten op een ligbedje aan het zwembad van het hotel. Of loop naar het strand, want binnen enkele minuten lopen te bereiken is. Maak vervolgens je eigen eten in het appartement of ga lekker uiteten in de buurt. Wanneer de avond is aangebroken ben je met een paar stappen op de strip.

autovakantie Spanje | last minute vakantie Spanje | vakantie Spanje

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 31 augustus 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2024-04-14. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!