Fantastische vakantie Costa Blanca ⏩ 8 Dagen logies ontbijt Mercure Benidorm

Prijs (per persoon)€525,-€648,- -19%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZondag 27 augustus 2023
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Spanje »  Costa Blanca »  Benidorm
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Allerbeste deal zomervakantie Spanje. 8 Dagen logies ontbijt in Mercure Benidorm, Benidorm € 525,-  (per persoon). Fantastische vakantie Costa Blanca - Spanje met vertrek op zondag 27 augustus 2023 ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Direct veilig boeken bij Prijsvrij!

7

Mercure Benidorm

8 daagse autovakantie naar Mercure Benidorm in benidorm, spanje. Benilux Park is een gezellig hotel in het oude centrum van Benidorm met voldoende faciliteiten om jou een heerlijke vakantie te bezorgen. Je hebt de beschikking over onder andere een heerlijk zwembad, een zonneterras, een speeltuin en leuke animatie. Ook in de directe omgeving vind je vele gezellige barretjes, restaurants en leuke winkels.

autovakantie Spanje | last minute vakantie Spanje | vakantie Spanje

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 27 augustus 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-06-11. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!