Ultieme vakantie Catalonië ➡️ 4 Dagen logies ontbijt Acta BCN 40

Prijs (per persoon)€189,-€371,- -49%
Boekingskosten€37,50
Vertrek opZondag 18 juni 2023
Verblijf4 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Spanje »  Catalonië »  Barcelona
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Inpakken en wegwezen prijs vakantie Spanje ➡️ 4 Dagen logies ontbijt in Acta BCN 40, Barcelona € 189,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Ultieme vakantie Catalonië - Spanje met vertrek op zondag 18 juni 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

8.7

Acta BCN 40

4-daagse naar Catalonië bij Acta BCN 40. Gratis fietstour onbekend BCN, Modern met een vleugje vintage, Met de metro snel de stad in, Vriendelijk en gastvrij, Slaap in een comfortabele kamer, Goed begin: fijn ontbijtbuffet & inclusief transfers.. Klein, maar heel fijn... Hotel Acta BCN40 is een stijlvol hotel met een vleugje vintage. Ook de kamers in het Acta zijn kleinschalig, maar modern ingericht, schoon en voorzien van heerlijke bedden. Voeg daar nog een ontbijt aan toe en jouw bezoek aan Barcelona is compleet.

Ultieme vakantie Catalonië ➡️ 4 Dagen logies ontbijt Acta BCN 40
Ultieme vakantie Catalonië ➡️ 4 Dagen logies ontbijt Acta BCN 40
Ultieme vakantie Catalonië ➡️ 4 Dagen logies ontbijt Acta BCN 40
Ultieme vakantie Catalonië ➡️ 4 Dagen logies ontbijt Acta BCN 40

autovakantie Spanje | last minute vakantie Spanje | vakantie Spanje

Vakantie highlights

  • Gratis fietstour onbekend BCN
  • Modern met een vleugje vintage
  • Met de metro snel de stad in
  • Vriendelijk en gastvrij
  • Slaap in een comfortabele kamer
  • Goed begin: fijn ontbijtbuffet & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Fietsverhuur,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 18 juni 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-05-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!