Last minute korting vakantie Baskenland ➡️ 4 Dagen - Sercotel Arenal Bilbao

Prijs (per persoon)€214,-€297,- -28%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZaterdag 4 mei 2024
Verblijf4 Dagen -
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Spanje »  Baskenland »  Bilbao
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Binnen 1 week op meivakantie Spanje. 4 Dagen - in Sercotel Arenal Bilbao, Bilbao. Geen € 297,- maar slechts € 214,-  (per persoon). Last minute korting vakantie Baskenland - Spanje met vertrek op zaterdag 4 mei 2024 ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij TUI!

8.9

Last minute 3* Baskenland - Spanje € 214,- ⁂ restaurant(s)

4-daagse Stedentrip naar Baskenland bij Sercotel Arenal Bilbao. In het hart van Bilbao, Metro om de hoek, Teatro Arriaga vlakbij, Wandelend naar Guggenheim museum, Genieten van kunst en cultuur, Ruime en comfortabele kamers. In het hart van Bilbao ligt dit fijne hotel. Bezoek musea en het historische centrum. Maar ook gezellige pleinen met bars en restaurants vind je hier genoeg. De kamers van het hotel bieden een rustpunt na een drukke dag. Kortom een fijn uitgangspunt om Bilbao te ontdekken.

Last minute 3* Baskenland - Spanje € 214,- ⁂ restaurant(s)
Last minute 3* Baskenland - Spanje € 214,- ⁂ restaurant(s)
Last minute 3* Baskenland - Spanje € 214,- ⁂ restaurant(s)
Last minute 3* Baskenland - Spanje € 214,- ⁂ restaurant(s)

autovakantie Spanje | last minute vakantie Spanje | vakantie Spanje

Vakantie highlights

  • In het hart van Bilbao
  • Metro om de hoek
  • Teatro Arriaga vlakbij
  • Wandelend naar Guggenheim museum
  • Genieten van kunst en cultuur
  • Ruime en comfortabele kamers

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 4 mei 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-05-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!