Super vakantie Baskenland 🚗️ 3 Dagen logies Ilunion Bilbao

Prijs (per persoon)€74,-€121,- -39%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZondag 2 juni 2024
Verblijf3 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Spanje »  Baskenland »  Bilbao
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkoopste aanbieding vakantie Spanje. 3 Dagen logies in Ilunion Bilbao, Bilbao. Geen € 121,- maar € 74,-  (per persoon). Super vakantie Baskenland - Spanje met vertrek op zondag 2 juni 2024 ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

7.7

Autovakantie 3* Baskenland - Spanje € 74,- 【TourDealz】

3 daagse stedentrip naar Ilunion Bilbao in bilbao, spanje. Hola! Wil je met een stedentrip in Bilbao een heel andere en verrassende kant van Spanje ervaren? Dan past het moderne Ilunion Bilbao hier perfect bij: dit 3-sterrenhotel vormt dan ook een ideale uitvalsbasis. Begin je ochtend hier goed met een uitgebreid ontbijt. Loop vanuit je hotel naar het centrum of pak de nabijgelegen metro. En, maak je vervolgens klaar voor de mooiste bezienswaardigheden in de stad! Vergeet je hier ook niet de lekkerste specialiteiten uit Baskenland te proeven? Staat jouw koffer al klaar? Vlieg mee voor een vakantie in Bilbao!

autovakantie Spanje | last minute vakantie Spanje | vakantie Spanje

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 2 juni 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2024-02-26. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!