Ongelooflijke actieprijs autovakantie Baskenland ⭐ 8 Dagen logies Ilunion Bilbao

Prijs (per persoon)€580,-€1094,- -47%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opMaandag 10 juli 2023
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Spanje »  Baskenland »  Bilbao
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Bodemprijs zomervakantie Spanje. 8 Dagen logies in Ilunion Bilbao, Bilbao € 580,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel
➡️ Ongelooflijke actieprijs autovakantie Baskenland - Spanje met vertrek op maandag 10 juli 2023
➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met repatriëring bij calamiteiten.

7

Ilunion Bilbao

8 daagse autovakantie naar Ilunion Bilbao in bilbao, spanje. Hola! Wil je met een stedentrip in Bilbao een heel andere en verrassende kant van Spanje ervaren? Dan past het moderne Ilunion Bilbao hier perfect bij: dit 3-sterrenhotel vormt dan ook een ideale uitvalsbasis. Begin je ochtend hier goed met een uitgebreid ontbijt. Loop vanuit je hotel naar het centrum of pak de nabijgelegen metro. En, maak je vervolgens klaar voor de mooiste bezienswaardigheden in de stad! Vergeet je hier ook niet de lekkerste specialiteiten uit Baskenland te proeven? Staat jouw koffer al klaar? Vlieg mee voor een vakantie in Bilbao!

autovakantie Spanje | last minute vakantie Spanje | vakantie Spanje

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 10 juli 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-06-05. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!