Onvergetelijk op vakantie Barcelona ➡️ 3 Dagen logies Catalonia Sagrada Familia

Prijs (per persoon)€88,-€147,- -40%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opWoensdag 21 augustus 2024
Verblijf3 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Spanje »  Barcelona »  Barcelona
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Speciale actieprijs zomervakantie Spanje. 3 Dagen logies in Catalonia Sagrada Familia, Barcelona. Geen € 147,- maar slechts € 88,-  (per persoon). Onvergetelijk op vakantie Barcelona - Spanje met vertrek op woensdag 21 augustus 2024 ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

7.4

Toeren 3* Barcelona - Spanje € 88,- ❖ Prijsvrij

3 daagse stedentrip naar Catalonia Sagrada Familia in barcelona, spanje. Klinkt een stedentrip naar Barcelona jou als Spaanse gitaarmuziek in de oren? Dan ga je voor een verblijf in Catalonia Sagrada Familia: een modern 3-sterrenhotel, centraal gelegen in de stad dicht bij de Sagrada Familia. Slaap in stijlvolle kamers en duik in het verkoelende zwembad. En, nu? Tijd om de stad te ontdekken! Struin door smalle straatjes en bezoek de mooiste en meest iconische hotspots. Toe aan een stedentrip in Barcelona? Laat Catalonia Sagrada Familia niet langer op je wachten!

autovakantie Spanje | last minute vakantie Spanje | vakantie Spanje

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 21 augustus 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2024-04-12. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!