Actie aanbieding vakantie Porto 🚗️ 3 Dagen logies Da Bolsa

Prijs (per persoon)€521,-€883,- -41%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opVrijdag 26 april 2024
Verblijf3 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Portugal »  Porto »  Porto
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Bodemprijs vakantie Portugal. 3 Dagen logies in Da Bolsa, Porto. Geen € 883,- maar slechts € 521,-  (per persoon). Actie aanbieding vakantie Porto - Portugal met vertrek op vrijdag 26 april 2024 ➡️ Kindvriendelijk ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

8.5

Last minute 3* Porto - Portugal € 521,- | vertrek 26 april 2024

3 daagse stedentrip naar Da Bolsa in porto, portugal. Hotel Da Bolsa is met zijn 3 sterren een leuk authentiek familiehotel in Porto. Alle kamers zijn comfortabel ingericht zodat je van een heerlijke vakantie geniet. Gelegen in een historisch centrum, snuif je veel cultuur en maak je een leuke wandeling in de wijk Ribeira om vervolgens een terrasje te pakken en te genieten van een glaasje port.

autovakantie Portugal | last minute vakantie Portugal | vakantie Portugal

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 26 april 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2024-04-06. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!