Op autovakantie Lissabon ⏩ 8 Dagen logies ontbijt Sana Reno

Prijs (per persoon)€446,-€619,- -28%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opWoensdag 29 november 2023
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Portugal »  Lissabon »  Lissabon
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Dagaanbieding autovakantie Portugal ➡️ 8 Dagen logies ontbijt in Sana Reno, Lissabon € 446,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Op autovakantie Lissabon - Portugal met vertrek op woensdag 29 november 2023 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met repatriëring bij calamiteiten.

7

Sana Reno

8 daagse autovakantie naar Sana Reno in lissabon, portugal. Sana Reno is een modern en gezellig ingericht hotel. Op het dak bevindt zich een klein zwembad met ligstoelen en jacuzzi waar je tijdens de zomerdagen kunt uitrusten na een dagje Lissabon. Het hotel heeft een centrale ligging voor je bezoek aan deze geweldige stad. Met de metro ben je binnen 5 haltes in het historische centrum!

autovakantie Portugal | last minute vakantie Portugal | vakantie Portugal

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 29 november 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-05-20. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!