Beste aanbieding autovakantie Pommeren 🚗️ 8 Dagen logies ontbijt Havet en Spa

Prijs (per persoon)€363,-€576,- -37%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZondag 13 oktober 2024
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Polen »  Pommeren »  Dzwirzyno
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Speciale aanbieding herfstvakantie Polen. 8 Dagen logies ontbijt in Havet en Spa, Dzwirzyno. Geen € 576,- maar slechts € 363,-  (per persoon). Beste aanbieding autovakantie Pommeren - Polen met vertrek op zondag 13 oktober 2024 ➡️ Verblijf in 5 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

7.7

Met auto 5* Pommeren - Polen € 363,- ▷ Prijsvrij

8 daagse autovakantie naar Havet en Spa in dzwirzyno, polen. Op zoek naar een luxe vakantie in Dwirzyno? Dan is het 5-sterren hotel Havet Resort & Spa wat voor jou. Het resort is gelegen op een unieke plek, aan het strand en omgeven door de groene natuur van Polen. Maak een heerlijke wandeling door de bossen of langs de zee om vervlogens tot rust te komen in de zwembaden en spa van het hotel. Boek snel je vakantie naar dit heerlijke hotel en geniet van de luxe!

autovakantie Polen | last minute vakantie Polen | vakantie Polen

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 13 oktober 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2024-05-04. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!