Snel op vakantie Klein Polen ➡️ 4 Dagen all inclusive Antique Apartments Old Town

Prijs (per persoon)€3,-€5,- -39%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZondag 10 maart 2024
Verblijf4 Dagen all inclusive
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Polen »  Klein Polen »  Krakau
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Binnen 1 week op vakantie Polen. 4 Dagen all inclusive in Antique Apartments Old Town, Krakau. Geen € 5,- maar slechts € 3,-  (per persoon). Snel op vakantie Klein Polen - Polen met vertrek op zondag 10 maart 2024 ➡️ Verblijf in 3 sterren appartement ➡️ Nu veilig boeken bij TUI!

8.3

Toeren 3* all inclusive Klein Polen - Polen € 3,- ⁂ eigen vervoer

4-daagse Stedentrip naar Klein Polen bij Antique Apartments Old Town. Appartementen met huiselijke sfeer, Verspreid over de stad, Wandel naar de Grote Markt, Winkels en restaurants vlakbij, Huur een fiets en ga op pad, Geweldige locatie & inclusief transfers.. Deze appartementen liggen in het hart van de oude stad. Vanuit je appartement wandel je zo naar alle highlights en gezellige pleinen. Wil je liever shoppen, ook dat kan in deze bruisende stad. Misschien wel een van de beste steden van Europa. Bezoek het imposante kasteel of de Mariakerk en geniet op de top van het prachtige uitzicht. De appartementen bieden alles wat je nodig hebt dus een heerlijke plek voor je citytrip.

Toeren 3* all inclusive Klein Polen - Polen € 3,- ⁂ eigen vervoer
Toeren 3* all inclusive Klein Polen - Polen € 3,- ⁂ eigen vervoer
Toeren 3* all inclusive Klein Polen - Polen € 3,- ⁂ eigen vervoer
Toeren 3* all inclusive Klein Polen - Polen € 3,- ⁂ eigen vervoer

autovakantie Polen | last minute vakantie Polen | vakantie Polen

Vakantie highlights

  • Appartementen met huiselijke sfeer
  • Verspreid over de stad
  • Wandel naar de Grote Markt
  • Winkels en restaurants vlakbij
  • Huur een fiets en ga op pad
  • Geweldige locatie & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Roomservice,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 10 maart 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-03-08. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!