Boekingskorting autovakantie Tirol 🚗️ 8 Dagen logies Residenz Illyrica Tirol

Prijs (per persoon)€179,-€344,- -48%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opZaterdag 2 september 2023
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie5 Sterren appartement
Bestemming Oostenrijk »  Tirol »  Westendorf
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Beste deal autovakantie Oostenrijk. 8 Dagen logies in Residenz Illyrica Tirol, Westendorf € 179,-  (per persoon). Boekingskorting autovakantie Tirol - Oostenrijk met vertrek op zaterdag 2 september 2023 ➡️ Inclusief skipas ➡️ Verblijf in 5 sterren appartement ➡️ Mooie natuur ➡️ Nu veilig boeken bij TUI!

9.5

Residenz Illyrica Tirol

8-daagse Autovakantie naar Tirol bij Residenz Illyrica Tirol. Luxe accommodatie, In Tiroolse stijl, Ligt in het centrum, Verse broodjes in de ochtend, Wandelen en fietsen, Met sauna en jacuzzi. Dompel jezelf onder in 5-sterrenluxe in Residenz Illyrica Tirol in Westendorf. Deze accommodatie biedt zowel appartementen als heuse penthouses. Dit is dan ook een uitstekende keuze als je met een groot gezelschap reist. Maar zelfs de meest eenvoudige appartementen zijn al een feestje om in te slapen. Het gebruikte hout geeft een warme en typisch Oostenrijkse uitstraling. Daarnaast hebben vrijwel alle appartementen uitzicht op dé reden waarom je hier bent: die prachtige bergen. Residenz Illyrica Tirol ligt in het centrum van Westendorf op slechts 250 meter van de skilift. Er is een broodjesservice waardoor je iedere ochtend je dag goed kan beginnen met een heerlijk ontbijt. Maar ook na het skiën wordt er voor je gezorgd. De sauna is warm en de jacuzzi staat voor je aan. Genieten maar.

Boekingskorting autovakantie Tirol 🚗️ 8 Dagen logies Residenz Illyrica Tirol
Boekingskorting autovakantie Tirol 🚗️ 8 Dagen logies Residenz Illyrica Tirol
Boekingskorting autovakantie Tirol 🚗️ 8 Dagen logies Residenz Illyrica Tirol
Boekingskorting autovakantie Tirol 🚗️ 8 Dagen logies Residenz Illyrica Tirol

autovakantie Oostenrijk | last minute vakantie Oostenrijk | vakantie Oostenrijk

Vakantie highlights

  • Luxe accommodatie
  • In Tiroolse stijl
  • Ligt in het centrum
  • Verse broodjes in de ochtend
  • Wandelen en fietsen
  • Met sauna en jacuzzi

Faciliteiten accommodatie

  • Restaurant
  • Sauna
  • Skistalling,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 2 september 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-07-10. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!