Zo goedkoop op autovakantie Troms ⭐ 8 Dagen logies ontbijt Grand Nordic

Prijs (per persoon)€586,-€1065,- -45%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opWoensdag 22 november 2023
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Noorwegen »  Troms »  Tromso
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Koffers vol korting op een autovakantie Noorwegen. 8 Dagen logies ontbijt in Grand Nordic, Tromso € 586,-  (per persoon). Zo goedkoop op autovakantie Troms - Noorwegen met vertrek op woensdag 22 november 2023 ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

9

Grand Nordic

8 daagse autovakantie naar Grand Nordic in tromso, noorwegen. Ben jij graag lekker sportief en houd je van een actieve vakantie in de natuur van Tromso? Dan is Grand Nordic, een 3-sterrenhotel waar vooral actievelingen graag komen, iets voor jou! Geniet van fijne faciliteiten als een comfortabele kamer en start je dag met een lekker ontbijt. Of, test je conditie in de fitness! Ook begin je vanuit hier aan schitterende tochten door de Fjorden. Toe aan een natuurvakantie in Noorwegen? Laat hotel Grand Nordic in de regio Troms niet langer op je wachten!

autovakantie Noorwegen | last minute vakantie Noorwegen | vakantie Noorwegen

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 22 november 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-09-18. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!