Waanzinnige vakantie Zeeland ➡️ 8 Dagen logies Fort den Haak

Prijs (per persoon)€447,-€630,- -29%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opMaandag 4 november 2024
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren bungalow
Bestemming Nederland »  Zeeland »  Vrouwenpolder
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Waanzinnige deal vakantie Nederland. 8 Dagen logies in Fort den Haak, Vrouwenpolder. Geen € 630,- maar slechts € 447,-  (per persoon). Waanzinnige vakantie Zeeland - Nederland met vertrek op maandag 4 november 2024 ➡️ Verblijf in 4 sterren bungalow ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

8.3

Roadtrip 4* Zeeland - Nederland € 447,- ⁂ Prijsvrij

8 daagse autovakantie naar Fort den Haak in vrouwenpolder, nederland. Op zoek naar een rustig vakantieadres in Vrouwenpolder? 4-sterrenvakantiepark Fort den Haak is de ideale uitvalsbasis om Zeeland te ontdekken. Dit kleinschalige park heeft chalets die van alle gemakken voorzien zijn. Maak gebruik van de gratis WiFi en wandel door de tropische tuin met vijver en picknickbankjes. Wandel zo naar het brede zandstrand of bezoek een van de omliggende plaatsen als Middelburg en Vlissingen. Als je toe bent aan een ontspannen en kleinschalig vakantieoord, dan is vakantiepark Fort den Haak in Vrouwenpolder jouw volgende bestemming!

autovakantie Nederland | last minute vakantie Nederland | vakantie Nederland

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 4 november 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2024-06-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!