Beste prijs vakantie Overijssel ➡️ 3 Dagen - Singlereis Wandelweekend in de Kop van Overijssel

Prijs (per persoon)€209,-€410,- -49%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opVrijdag 26 april 2024
Verblijf3 Dagen -
AccommodatieHotel
Bestemming Nederland »  Overijssel »  Steenwijk
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Tijdelijke actieprijs vakantie Nederland. 3 Dagen - in Singlereis Wandelweekend in de Kop van Overijssel, Steenwijk. Geen € 410,- maar slechts € 209,-  (per persoon). Beste prijs vakantie Overijssel - Nederland met vertrek op vrijdag 26 april 2024 ➡️ Wandelen in de natuur ➡️ Nu veilig boeken bij TUI!

8.3

Met auto Overijssel - Nederland € 209,- ❖ TourDealz

3-daagse Rondreis naar Overijssel bij Singlereis Wandelweekend in de Kop van Overijssel. 1-persoonskamer inclusief!, Verblijf in een gastvrij hotel, Nieuw in ons aanbod, Ontbijt én diner inbegrepen, Ervaren reisleiding, Wandelniveau 1. Op de grens van Overijssel, Friesland en Drenthe, op een prachtig landgoed van 14 hectare, ligt het gastvrije Buitengoed Fredeshiem. Het hotel ligt temidden van het schitterende, bosrijke gebied van de Weerribben Wieden en vormt een geweldige uitvalsbasis voor onze Singlereis Wandelweekend in de Kop van Overijssel (voorheen Singlereis Wandelweekend in de Weerribben). Geniet van het glooiende landschap met bossen, eeuwenoude lanen, graslanden, een hoogveenvennetje, het gezellige oude stadje Steenwijk, landgoederen, grafheuvels en monumenten uit een ver verleden. Natuurlijk nemen we óók de tijd om zo nu en dan ergens neer te strijken voor een welverdiend kopje koffie. Geniet van een gezellig, afwisselend én sportief weekendje weg. Pak in die wandelschoenen en wandel met ons mee!

Met auto Overijssel - Nederland € 209,- ❖ TourDealz
Met auto Overijssel - Nederland € 209,- ❖ TourDealz
Met auto Overijssel - Nederland € 209,- ❖ TourDealz
Met auto Overijssel - Nederland € 209,- ❖ TourDealz

autovakantie Nederland | last minute vakantie Nederland | vakantie Nederland

Vakantie highlights

  • 1-persoonskamer inclusief!
  • Verblijf in een gastvrij hotel
  • Nieuw in ons aanbod
  • Ontbijt én diner inbegrepen
  • Ervaren reisleiding
  • Wandelniveau 1

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 26 april 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-04-08. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!