Veel korting vakantie Overijssel ➡️ 2 Dagen halfpension Kaatje bij de Sluis Michelin arrangement

Prijs (per persoon)€129,-€253,- -49%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opWoensdag 29 mei 2024
Verblijf2 Dagen halfpension
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Nederland »  Overijssel »  Blokzijl
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Last minute vakantie Nederland. 2 Dagen halfpension in Kaatje bij de Sluis Michelin arrangement, Blokzijl. Geen € 253,- maar slechts € 129,-  (per persoon). Veel korting vakantie Overijssel - Nederland met vertrek op woensdag 29 mei 2024 ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Wandelen in de natuur ➡️ Nu veilig boeken bij TUI!

8.9

Vakantie 4* Overijssel - Nederland € 129,- ➤ restaurant(s)

2-daagse Autovakantie naar Overijssel bij Kaatje bij de Sluis Michelin arrangement. Inclusief 9-gangen amusefestijn, Restaurant met één Michelinster, 14,5 punten in de Gault Millau 2022, Hotel in het havenstadje Blokzijl, Genieten van een biologisch ontbijt, Even weg naar Giethoorn?. Het 4 sterrenhotel ligt in het hart van het pittoreske havenstadje Blokzijl. Het kleinschalige en luxe hotel is ondergebracht in een charmant pand dat stamt uit 1860. Tijdens het ontbijt of bij een drankje op het terras zie je de plezierjachtjes voorbij varen. Na je dag in Blokzijl begint jouw memorabele avond met een heerlijk diner in Michelinster arrangement Kaatje bij de Sluis. Dat is pas echt genieten!

Vakantie 4* Overijssel - Nederland € 129,- ➤ restaurant(s)
Vakantie 4* Overijssel - Nederland € 129,- ➤ restaurant(s)
Vakantie 4* Overijssel - Nederland € 129,- ➤ restaurant(s)
Vakantie 4* Overijssel - Nederland € 129,- ➤ restaurant(s)

autovakantie Nederland | last minute vakantie Nederland | vakantie Nederland

Vakantie highlights

  • Inclusief 9-gangen amusefestijn
  • Restaurant met één Michelinster
  • 14,5 punten in de Gault Millau 2022
  • Hotel in het havenstadje Blokzijl
  • Genieten van een biologisch ontbijt
  • Even weg naar Giethoorn?

Faciliteiten accommodatie

  • Restaurant
  • Bar,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 29 mei 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-05-06. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!