Stuntdeal autovakantie Noord Holland ➡️ 4 Dagen logies ontbijt Inntel Hotels Amsterdam Centre

Prijs (per persoon)€406,-€781,- -48%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZondag 17 november 2024
Verblijf4 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Nederland »  Noord Holland »  Amsterdam
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Vroege vogels deal autovakantie Nederland. 4 Dagen logies ontbijt in Inntel Hotels Amsterdam Centre, Amsterdam. Geen € 781,- maar slechts € 406,-  (per persoon). Stuntdeal autovakantie Noord Holland - Nederland met vertrek op zondag 17 november 2024 ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Wandelen in de natuur ➡️ Nu veilig boeken bij TUI!

9.3

Met auto 4* Noord Holland - Nederland € 406,- ➤ eigen vervoer

4-daagse Stedentrip naar Noord Holland bij Inntel Hotels Amsterdam Centre. Midden in de stad, Moderne kamers, Winkels, musea en attracties vlakbij, Op loopafstand van het station, Stijlvolle bar en heerlijke sauna, Uitstekend ontbijtbuffet. Zin om een weekend naar de hoofdstad te gaan? Dit hotel ligt midden in het centrum, ideaal. Begin de dag met een ontbijt in het trendy restaurant en duik daarna de historie van de stad in. En dan vergeten we de stijlvolle bar bijna, waar je gezellig je dag afsluit.

Met auto 4* Noord Holland - Nederland € 406,- ➤ eigen vervoer
Met auto 4* Noord Holland - Nederland € 406,- ➤ eigen vervoer
Met auto 4* Noord Holland - Nederland € 406,- ➤ eigen vervoer
Met auto 4* Noord Holland - Nederland € 406,- ➤ eigen vervoer

autovakantie Nederland | last minute vakantie Nederland | vakantie Nederland

Vakantie highlights

  • Midden in de stad
  • Moderne kamers
  • Winkels
  • Musea en attracties vlakbij
  • Op loopafstand van het station
  • Stijlvolle bar en heerlijke sauna
  • Uitstekend ontbijtbuffet

Faciliteiten accommodatie

  • Bar,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 17 november 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-06-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!