Last minute Noord Brabant - Nederland € 189,- 🚗️ TourDealz

Prijs (per persoon)€189,-€228,- -17%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opVrijdag 16 februari 2024
Verblijf3 Dagen -
AccommodatieVakantiehuis
Bestemming Nederland »  Noord Brabant »  Helvoirt
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Korting voorjaarsvakantie Nederland. 3 Dagen - in Singlereis Wandelweekend Loonse en Drunense Duinen, Helvoirt € 189,-  (per persoon). Super aanbieding vakantie Noord Brabant - Nederland met vertrek op vrijdag 16 februari 2024 ➡️ Wandelen in de natuur ➡️ Nu veilig boeken bij TUI!

8

Singlereis Wandelweekend Loonse en Drunense Duinen

3-daagse Rondreis naar Noord Brabant bij Singlereis Wandelweekend Loonse en Drunense Duinen. 1-persoonskamer inclusief!, Verblijf in een bosrijke omgeving, Mooie afwisselende wandelingen, Ontbijt én diners inbegrepen, Met ervaren reisleiding, Exclusief voor singles. Op een unieke locatie in Helvoirt, aan de rand van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, staat het 3 sterren Hotel De Guldenberg. Dit fijne hotel is ons uitgangspunt voor dit gezellige wandelweekend! In uitgestrekte landelijke gebieden liggen in de bossen oude dorpjes verscholen, afgewisseld door boerderijen waar koeien, schapen en paarden de weide bevolken. Neem Natuurpark de Loonse en Drunense Duinen. Een uniek stuk natuurgebied in Nederland waar we in alle rust heerlijke wandelingen kunnen maken door uitgestrekt gebied. De omgeving van Hotel de Guldenberg sluit aan op tal van wandelpaden en uitgezette routes en is dan ook een geweldige locatie voor sportieve natuurliefhebbers. Dit hotel is niet ver verwijderd van Den Bosch en is geliefd vanwege haar inspirerende, rustgevende omgeving en hoogwaardige service.

Last minute Noord Brabant - Nederland € 189,- 🚗️ TourDealz
Last minute Noord Brabant - Nederland € 189,- 🚗️ TourDealz
Last minute Noord Brabant - Nederland € 189,- 🚗️ TourDealz
Last minute Noord Brabant - Nederland € 189,- 🚗️ TourDealz

autovakantie Nederland | last minute vakantie Nederland | vakantie Nederland

Vakantie highlights

  • 1-persoonskamer inclusief!
  • Verblijf in een bosrijke omgeving
  • Mooie afwisselende wandelingen
  • Ontbijt én diners inbegrepen
  • Met ervaren reisleiding
  • Exclusief voor singles

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 16 februari 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-01-26. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!