Super goedkoop op autovakantie Limburg ⭐ 4 Dagen logies Kasteel Terborgh

Prijs (per persoon)€185,-€325,- -43%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opZondag 3 september 2023
Verblijf4 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Nederland »  Limburg »  Schinnen
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Snel vertrekken met een autovakantie Nederland. 4 Dagen logies in Kasteel Terborgh, Schinnen € 185,-  (per persoon). Super goedkoop op autovakantie Limburg - Nederland met vertrek op zondag 3 september 2023 ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Wandelen in de natuur ➡️ Nu veilig boeken bij TUI!

7

Kasteel Terborgh

4-daagse Autovakantie naar Limburg bij Kasteel Terborgh. Verblijf in een kasteel, Ontdek glooiend Zuid-Limburg, Vlak bij het Pieterpad, Vissen in de kasteelgracht, Rondleiding door de kasteelheer, Slapen in karakteristieke suites. Reis af naar het zuiden van het lanad voor een fijn verblijf in dit kasteel. Nu is logeren op een kasteel sowieso een unieke ervaring en hier is dat tegen een scherpe prijs voor iedereen mogelijk. Met het Pieterpad in de achtertuin is het een ideale plek voor wandelaars. Ook de kinderen vermaken zich hier uitstekend vissen in de kasteelgracht, de ezels aaien of de imker helpen. Wat een avonturen beleven ze hier. En de suites zijn ruim genoeg voor een gezin van vier. Een paar keer per week verzorgt de kasteelheer een rondleiding. Van de kerkers tot de kapel, je krijgt het allemaal te zien. Voor een verblijf om nooit te vergeten ben je bij dit hotel aan het juiste adres.

Super goedkoop op autovakantie Limburg ⭐ 4 Dagen logies Kasteel Terborgh
Super goedkoop op autovakantie Limburg ⭐ 4 Dagen logies Kasteel Terborgh
Super goedkoop op autovakantie Limburg ⭐ 4 Dagen logies Kasteel Terborgh
Super goedkoop op autovakantie Limburg ⭐ 4 Dagen logies Kasteel Terborgh

autovakantie Nederland | last minute vakantie Nederland | vakantie Nederland

Vakantie highlights

  • Verblijf in een kasteel
  • Ontdek glooiend Zuid-Limburg
  • Vlak bij het Pieterpad
  • Vissen in de kasteelgracht
  • Rondleiding door de kasteelheer
  • Slapen in karakteristieke suites

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 3 september 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-08-02. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!