Wat dacht je van een autovakantie Gelderland 🚗️ 4 Dagen logies ontbijt Boutique Hotel Beekhuizen

Prijs (per persoon)€324,-€506,- -36%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opMaandag 4 november 2024
Verblijf4 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Nederland »  Gelderland »  Velp
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Laagste prijs autovakantie Nederland. 4 Dagen logies ontbijt in Boutique Hotel Beekhuizen, Velp. Geen € 506,- maar slechts € 324,-  (per persoon). Wat dacht je van een autovakantie Gelderland - Nederland met vertrek op maandag 4 november 2024 ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Wandelen in de natuur ➡️ Nu veilig boeken bij TUI!

10

Autovakantie 4* Gelderland - Nederland € 324,- 【restaurant(s), hond is welkom】

4-daagse Autovakantie naar Gelderland bij Boutique Hotel Beekhuizen. Luxe overnachten, Historische locatie, Vlak bij Nationaal Park Veluwezoom, Genieten in moderne suites, IJsvogels spotten vanaf het terras, Kwartiertje rijden naar Arnhem. In dit 4 sterrenhotel word je midden in de natuur wakker en dat in alle luxe. Het hotel is mooi en modern ingericht. Je begint je dag hier met een vers ontbijt in het ertegenover gelegen Bakhuis waar je ook de loungeruimte en bar vindt. Voor je erop uit gaat drink je nog een kopje koffie op het terras met uitzicht op een beek. Dan is het tijd om één van de vele routes, die voor het hotel beginnen, te lopen of te fietsen. Loop naar Kasteel Rosendael of klim de heuvel op naar het uitkijkpunt Posbank. Vanaf dit monumentale bankje heb je prachtig uitzicht over de heidevelden. Voordat je weer naar het hotel loopt, eet je wat bij één van de leuke restaurants in de buurt. Daarna zoek je je eigen Junior Suite op en geniet je nog heerlijk na vanaf je Franse balkon. Wat een rust!

Autovakantie 4* Gelderland - Nederland € 324,- 【restaurant(s), hond is welkom】
Autovakantie 4* Gelderland - Nederland € 324,- 【restaurant(s), hond is welkom】
Autovakantie 4* Gelderland - Nederland € 324,- 【restaurant(s), hond is welkom】
Autovakantie 4* Gelderland - Nederland € 324,- 【restaurant(s), hond is welkom】

autovakantie Nederland | last minute vakantie Nederland | vakantie Nederland

Vakantie highlights

  • Luxe overnachten
  • Historische locatie
  • Vlak bij Nationaal Park Veluwezoom
  • Genieten in moderne suites
  • IJsvogels spotten vanaf het terras
  • Kwartiertje rijden naar Arnhem

Faciliteiten accommodatie

  • Bar
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 4 november 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-04-06. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!