Nu nog snel op vakantie Friesland ➡️ 4 Dagen logies Watersport Camping Heeg

Prijs (per persoon)€174,-€242,- -28%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opVrijdag 22 september 2023
Verblijf4 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren camping
Bestemming Nederland »  Friesland »  Heeg
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Last second deal vakantie Nederland. 4 Dagen logies in Watersport Camping Heeg, Heeg € 174,-  (per persoon). Nu nog snel op vakantie Friesland - Nederland met vertrek op vrijdag 22 september 2023 ➡️ Verblijf in 4 sterren camping ➡️ Wandelen in de natuur ➡️ Nu veilig boeken bij TUI!

9

Watersport Camping Heeg

4-daagse Autovakantie naar Friesland bij Watersport Camping Heeg. Comfortabele lodges, In het Friese dorpje Heeg, Eigen kitchenette en sanitair, Camping aan het water, Doe aan leuke watersporten, Ontdek ook de omgeving. Kom comfortabel en luxe kamperen op Watersportcamping de Heeg in het gelijknamige Friese dorpje. Op deze camping, midden in het groen, staat er een volledig uitgeruste lodge voor je klaar. Met comfortabele bedden, een kitchenette en eigen sanitair. De camping ligt direct aan het water en heeft een eigen strandje. De eigenaren van Watersportcamping de Heeg verwelkomen je vol enthousiasme en de persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat je je hier direct thuis voelt. Met watersport in de naam van de camping mag het daar natuurlijk ook niet aan ontbreken tijdens je vakantie. Er zijn dan ook tal van mogelijkheden. Kanoën en suppen zijn slechts twee voorbeelden. Ook is het heel leuk om de omgeving in te trekken en Friesland te gaan verkennen. Of rij eens een dagje naar een leuke stad zoals Sneek, Heerenveen of Leeuwarden. Ontdek hoe leuk een vakantie in onze eigen land kan zijn.

Nu nog snel op vakantie Friesland ➡️ 4 Dagen logies Watersport Camping Heeg
Nu nog snel op vakantie Friesland ➡️ 4 Dagen logies Watersport Camping Heeg
Nu nog snel op vakantie Friesland ➡️ 4 Dagen logies Watersport Camping Heeg
Nu nog snel op vakantie Friesland ➡️ 4 Dagen logies Watersport Camping Heeg

autovakantie Nederland | last minute vakantie Nederland | vakantie Nederland

Vakantie highlights

  • Comfortabele lodges
  • In het Friese dorpje Heeg
  • Eigen kitchenette en sanitair
  • Camping aan het water
  • Doe aan leuke watersporten
  • Ontdek ook de omgeving

Faciliteiten accommodatie

  • Bar
  • Speeltuin
  • Tuin,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 22 september 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-09-17. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!