Last minute autovakantie Drenthe ➡️ 8 Dagen logies Roompot Hunzedal

Prijs (per persoon)€297,-€367,- -19%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZaterdag 1 juli 2023
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Nederland »  Drenthe »  Borger
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Geheime aanbieding zomervakantie Nederland. 8 Dagen logies in Roompot Hunzedal, Borger € 297,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel
➡️ Last minute autovakantie Drenthe - Nederland met vertrek op zaterdag 1 juli 2023
➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met repatriëring bij calamiteiten.

8

Roompot Hunzedal

8 daagse autovakantie naar Roompot Hunzedal in borger, nederland. Blijf jij lekker in de buurt voor je vakantie? Denk dan eens aan de Roompot Hunzedal gelegen in Borger. In Drenthe vind je tal aan fietsroutes. Dit park heeft een eigen meer met zandstrand. Ook is er een leuk zwemparadijs met binnen- en buitenbad en zelfs een waterglijbaan. Genoeg te beleven dus!

autovakantie Nederland | last minute vakantie Nederland | vakantie Nederland

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 1 juli 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-05-27. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!