Stuntprijs autovakantie Zuid-dalmatie ➡️ 8 Dagen logies ontbijt Aminess Grand Azur

Prijs (per persoon)€567,-€872,- -35%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opMaandag 1 juli 2024
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Kroatië »  Zuid-dalmatie »  Orebic
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Vroegboekkorting zomervakantie Kroatië. 8 Dagen logies ontbijt in Aminess Grand Azur, Orebic € 567,-  (per persoon). Stuntprijs autovakantie Zuid-dalmatie - Kroatië met vertrek op maandag 1 juli 2024 ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

7

Aminess Grand Azur

8 daagse autovakantie naar Aminess Grand Azur in orebic, kroatie. Aminess Grand Azur is een prachtig gelegen en modern ingericht hotel. Door de ligging in een rustige baai en direct aan het strand is dit hotel zeker een aanrader voor een strandvakantie in Orebic. Om bij te dragen aan een leuke onbezorgde vakantie biedt het hotel vele faciliteiten aan, zoals fietsverhuur, restaurants en een miniclub voor kinderen.

autovakantie Kroatië | last minute vakantie Kroatië | vakantie Kroatië

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 1 juli 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-11-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!