Geweldige autovakantie Brac ⏩ 8 Dagen logies Waterman Beach Village

Prijs (per persoon)€302,-€378,- -20%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZaterdag 1 juni 2024
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Kroatië »  Brac »  Supetar
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Op autovakantie Kroatië. 8 Dagen logies in Waterman Beach Village, Supetar. Geen € 378,- maar slechts € 302,-  (per persoon). Geweldige autovakantie Brac - Kroatië met vertrek op zaterdag 1 juni 2024 ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

8.9

Autovakantie 4* Brac - Kroatië € 302,- 【Prijsvrij】

8 daagse autovakantie naar Waterman Beach Village in supetar, kroatie. Genieten van de Kroatische zon op het eiland Brac in het mooie Supetar? Dan kies je voor een verblijf in Waterman Beach Village: een 4-sterrencomplex waar iedereen welkom is, uitkijkend op het water. Start je dag met een goed ontbijt en neem een plons in het zwembad. Of, kom lekker tot rust in de groene tuin! En, geniet van heerlijke gerechten in het eigen restaurant. Toe aan een heerlijke zonvakantie in Kroatie? Laat Waterman Beach Village niet langer op je wachten!

autovakantie Kroatië | last minute vakantie Kroatië | vakantie Kroatië

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 1 juni 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2024-03-11. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!